Badkamer renovatie

Bent u van plan uw badkamer te laten renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u uw volledige project wil uitbesteden dan is dit mogelijk: van demontage tot oplevering, wij kunnen het volledige proces voor u uit handen nemen. Ook zorgen wij uiteraard voor de afvoer van sloopmaterialen en dat de badkamer schoon en netjes wordt opgeleverd zodat u vrijwel direct gebruikt kunt maken van uw droom badkamer!

U kunt bij ons terecht voor een of meerdere van deze facetten:

  • Demontage van uw huidige badkamer;
  • Ontwerpen van uw nieuwe badkamer;
  • Levering van kranen, tegels, meubels, (vrijstaande) baden en alle toebehoren;
  • Timmerwerk, installatiewerk, tegelzetten, kitten en afmonteren.

Complete badkamer renovatie van a tot z uitbesteden?

Dit doen wij het liefst.

Een complete opdracht aannemen waarbij wij alle stappen van het project mogen doorlopen samen met u. We kijken eerst naar de technische mogelijkheden tijdens een vrijblijvend en oriƫnterend gesprek. Daarna krijgt u van ons een offerte op maat. Dit kan enkel het uitvoerende werk zijn, maar ook de levering van materialen is mogelijk. Wij zijn aangesloten bij een aantal grote sanitair- fabrikanten/importeurs.

Indien de offerte akkoord is zorgen wij ervoor dat de huidige badkamer wordt gedemonteerd en afgevoerd. Daarna begint het opbouwen van uw nieuwe badkamer, inclusief installatie- en timmerwerk. Wij zorgen dat de badkamer compleet werkend wordt opgeleverd. Inclusief kit- en voegwerk.