Diensten

Wij zijn een tegelzetbedrijf dat zich richt op het maken van de mooiste badkamers, toiletten en vloeren. Hierin zijn wij dan ook gespecialiseerd. Indien nodig huren we overige expertise graag in, dit onder het mom van: “Schoenmaker hou je bij je leest”.

Één aanspreekpunt en een planning waar je op aan kunt

Voor complete badkamer verbouwingen werken wij met een vaste stukadoor, installateur en timmerman. Hierdoor kunnen wij in korte tijd de mooiste projecten opleveren en garanderen. Wij nemen graag het voortouw in uw project, wij zijn dan uw aanspreekpunt en maken een gedegen planning. Dit is een planning waar u van op aan kunt(!)

Tegel keuze maken

Wij hebben een aantal partner tegelleveranciers waar u direct terecht kunt met onze doorverwijzing. Dit zijn een aantal tegel en sanitair specialisten waar u normaliter als particulier niet terecht zou kunnen. Zij leveren de kwaliteit waar wij achter staan.

Waterontharder

Vanwege de toenemende vraag in waterontharders hebben wij besloten een gedegen samenwerkingspartner te zoeken op dit gebied. Wij leveren de waterontharders daarom graag mee bij de realisatie van uw badkamer verbouwing. Een waterontharder zorgt ervoor dat de kalk uit het water wordt gefilterd. Hierdoor blijft uw badkamer schoner en vormt zich geen kalkaanslag op de tegels en het sanitair. Voor meer informatie over waterontharder en de plaatsing daarvan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.