Over ons / showroom

Tegelzetbedrijf Pieter van der Meulen staat bekend om zijn vakmanschap. Iets waar we trots op zijn. Wij maken de mooiste badkamers, keukens en toiletten. Wij vinden het belangrijk dat ieder detail klopt.

U kunt bij ons terecht voor tegelwerk, natuursteen en natuurlijk voor het installeren van uw complete badkamer, keuken of toilet. Het is mogelijk om op basis van uurtarief te werken of de opdracht aan te nemen met een vooraf overeengekomen bedrag. Ons uurtarief is per 01-01-2019 42,50 exclusief btw. per uur.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij voorzien u graag van goed en vooral eerlijk advies. Natuurlijk kunt u van ons verwachten dat wij vakmanschap leveren tegen een eerlijke prijs. Wij hebben eindeloos veel oog voor detail en dat ziet u terug in ons werk.

Indien u meer informatie wilt ontvangen over onze dienstverlening neemt u dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Tegel en sanitair showroom!

Wij hebben sinds enkele jaren een aantal show-opstellingen met tegels, sanitair (kranen/ meubels etc). Dit betreft tientallen gangbare en populaire tegels en badmeubels in de meest uiteenlopende kleuren/ tinten en materialen. De showroom is enkel beschikbaar op afspraak(!)