Toilet renovatie

Wilt u uw toilet laten renoveren? Dat is mogelijk! Wij zijn tevens gespecialiseerd in wc renovatie. In de regel is een toilet renovatie het vervangen van de ouderwetse wc pot naar een hangend exemplaar. Wij kunnen de riolering voor uw aanpassing zodat dit mogelijk wordt. Het is allemaal geen probleem uiteraard.

Wij leveren tevens de tegels, (randloze) wc potten, inbouwreservoirs en druktoetsgarnituur. U heeft bij ons alle keuze. Wij hebben altijd een eigen voorraad die u vooraf (op afspraak) kunt komen bekijken.

Twijfelt u over de mogelijkheden van uw wc renovatie? Geen nood, wij komen altijd vooraf langs om uw wensen te bespreken maar ook om te kijken naar de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Indicatie kosten wc renovatie

Wij zien vaak dat de kosten voor een wc renovatie worden onderschat. Met een totale wc-renovatie zijn we al gauw een aantal dagen bezig. Hou er daarom rekening mee dat de kosten van een wc-renovatie begint bij ongeveer 2500,- euro. Uiteraard is dit inclusief werkloon, wc pot, inbouwreservoir, drukknop, tegels, voeg- en kitwerk. Maar u kunt het zo luxe maken als u wilt!