Badkamer renovatie

Bent u van plan uw badkamer te laten renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u uw volledige project wil uitbesteden dan is dit mogelijk: van demontage tot oplevering, wij kunnen het volledige proces voor u uit handen nemen. 

Ook zorgen wij uiteraard voor de afvoer van sloopmaterialen en dat de badkamer schoon en netjes wordt opgeleverd zodat u vrijwel direct gebruikt kunt maken van uw droom badkamer!

Compleet van a tot z

Wij leveren een totaaloplossing:

  • Demontage van uw huidige badkamer;
  • Ontwerpen van uw nieuwe badkamer;
  • Levering van kranen, tegels, meubels en (vrijstaande) baden;
  • Timmerwerk, installatiewerk, tegelzetten, kitten en afmonteren.

Uw complete badkamer renovatie uitbesteden

Onze aanpak

Een complete opdracht aannemen waarbij wij alle stappen van het project mogen doorlopen samen met u. We kijken eerst naar de technische mogelijkheden tijdens een vrijblijvend en oriƫnterend gesprek. Daarna krijgt u van ons een offerte op maat inclusief 3d tekeningen (zoals hieronder). Wij zijn aangesloten bij een aantal exclusieve sanitair- fabrikanten/importeurs en werken uitsluitend met ons eigen materiaal.

Indien de offerte akkoord is zorgen wij ervoor dat de huidige badkamer wordt gedemonteerd en afgevoerd. Daarna begint het opbouwen van uw nieuwe badkamer, inclusief installatie- en timmerwerk. Wij zorgen dat de badkamer compleet werkend wordt opgeleverd. Inclusief kit- en voegwerk.

3d tekening voor uw toekomstige badkamer? Uiteraard!

Vraag een offerte aan

Binnen enkele werkdagen nemen we contact met u op