Badkamers & tegels

Badkamer nieuw & renovatie

Bent u van plan een nieuwe badkamer te laten plaatsen of de huidige te laten renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u uw volledige project wil uitbesteden dan is dit mogelijk: van demontage tot oplevering, wij kunnen het volledige proces voor u uit handen nemen. 

Ook zorgen wij uiteraard voor de afvoer van sloopmaterialen en dat de badkamer schoon en netjes wordt opgeleverd zodat u vrijwel direct gebruikt kunt maken van uw droom badkamer!

Ook voor het ontwerp van uw badkamer

Een complete opdracht aannemen waarbij wij alle stappen van het project mogen doorlopen samen met u. We kijken eerst naar de technische mogelijkheden tijdens een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Daarna krijgt u van ons een offerte op maat inclusief 3d tekeningen (zie afbeelding). 

Wij zijn aangesloten bij een aantal exclusieve sanitair- fabrikanten/importeurs en werken uitsluitend met ons eigen materiaal.

Indien de offerte akkoord is zorgen wij ervoor dat de huidige badkamer wordt gedemonteerd en afgevoerd. Daarna begint het opbouwen van uw nieuwe badkamer, inclusief installatie- en timmerwerk. Wij zorgen dat de badkamer compleet werkend wordt opgeleverd. Inclusief kit- en voegwerk.

Wij werken met topmerken
Demontage

Wij demonteren de bestaande badkamer eigenhandig en voeren al het sloopafval netjes af en zorgen voor een schone start van uw badkamer.

Installatiewerk

Het installatie- en timmerwerk in de badkamer doen wij volledig zelf: van waterleidingen, de afvoer tot het elektra.

Montage

Wij monteren de tegels en het sanitair in uw nieuwe badkamer. Tijdens de montage vallen alle puzzelstukjes op hun plaats.

Badkamer renovatie

Bent u van plan uw badkamer te laten renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u uw volledige project wil uitbesteden dan is dit mogelijk: van demontage tot oplevering, wij kunnen het volledige proces voor u uit handen nemen. 

Ook zorgen wij uiteraard voor de afvoer van sloopmaterialen en dat de badkamer schoon en netjes wordt opgeleverd zodat u vrijwel direct gebruikt kunt maken van uw droom badkamer!

Wij leveren een totaaloplossing:

  • Demontage van uw huidige badkamer;
  • Ontwerpen van uw nieuwe badkamer;
  • Levering van kranen, tegels, meubels en (vrijstaande) baden;
  • Timmerwerk, installatiewerk, tegelzetten, kitten en afmonteren.
Hoe werken we?

Doe de aanvraag

Doe een aanvraag via de website. Dit kan via het offerte formulier maar dit mag ook via Whatsapp. Ik zie de reactie graag tegemoet!

Inmeten op locatie

Ik kom langs om de huidige situatie te bekijken en alles in te meten. We bekijken en bespreken alle wensen en mogelijkheden en geven kosteloos advies.

Vrijblijvende offerte

Alle wensen worden uitgewerkt in een 3d tekening en een nette offerte. Uiteraard geheel vrijblijvend. Bij akkoord plannen we het graag in.

3d tekening van uw badkamer? Vanzelfsprekend!

Offerte aanvragen

Ik reageer binnen 24 uur op uw aanvraag, wilt u sneller reactie? Stuur dan gerust een WhatsApp bericht voor meer informatie.

Badkamer inspiratie:

Inspiratie en kleurstijlen voor badkamers

Zwart en beton

Betonlook tegels met zwarte kranen en zwart eiken badmeubel. Gestyled met Geesa zwarte accessoires.

Sand and pink

Strakke zandkleur tegels met brushed black metal kranen. Een echte eye catcher de roze visgraat tegels 1 wand. Gecombineerd met staalkleur badmeubel.