Badkamers & tegels

Over Pieter van der Meulen

Pieter van der Meulen Sanitair en Tegels staat bekend om zijn vakmanschap. Iets waar we trots op zijn. Wij maken de mooiste badkamers en toiletten. Wij vinden het belangrijk dat ieder detail klopt. U kunt bij ons terecht voor tegelwerk, natuursteen, sanitair en natuurlijk voor het installeren van uw complete badkamer of toilet.

Ons tarief, helder en inzichtelijk

Het is mogelijk om op basis van uurtarief te werken of de opdracht aan te nemen met een vooraf overeengekomen bedrag. Ons uurtarief is per 01-01-2023 45,00 exclusief btw per uur.

Wat kunt u van ons verwachten?

We voorzien u graag van goed en vooral eerlijk advies. Natuurlijk kunt u van ons verwachten dat wij goed vakmanschap leveren tegen een eerlijke prijs. Wij hebben eindeloos veel oog voor detail en dat ziet u terug in ons werk.

Één aanspreekpunt en een planning waar je op aan kunt

Met badkamer– en toiletrenovaties werken wij samen met een stukadoor en een kitter. Alle andere werkzaamheden houden wij in eigen hand. Hierdoor kunnen wij in korte tijd de mooiste projecten opleveren en garanderen. Wij nemen graag het voortouw in uw project.

Wij zijn dan uw aanspreekpunt en maken een gedegen planning. Dit is een planning waar u van op aan kunt.

Showroom sanitair en tegels​

Wij hebben sinds een eigen showroom met divere show-opstellingen met tegels, sanitair (kranen/ meubels etc). Dit betreft tientallen gangbare en populaire tegels en badmeubels in de meest uiteenlopende kleuren/ tinten en materialen. Uiteraard van de merken die wij graag voeren: kwalitatief en betaalbaar. 

U kunt hier tegels, sanitair en meubels testen en aanraken, want ook dat is belangrijk bij de aankoop!

Onze showroom is open op afspraak. Plan een afspraak via WhatsApp of gebruik het offerte formulier.

Demontage

Wij demonteren de bestaande toilet eigenhandig en voeren al het sloopafval netjes af en zorgen voor een schone start.

Installatiewerk

Het installatie- en timmerwerk in de projecten doen wij volledig zelf: van waterleidingen, de afvoer tot het elektra.

Montage

Wij monteren de tegels en het sanitair in uw nieuwe badkamer of toilet.  Vakwerk tot in het laatste detail!

Offerte aanvragen

Ik reageer binnen 24 uur op uw aanvraag, wilt u sneller reactie? Stuur dan gerust een WhatsApp bericht voor meer informatie.

Onze showroom: