Toilet renovatie

Wilt u uw toilet laten renoveren? Dat is mogelijk! Wij zijn gespecialiseerd in wc renovatie, van demontage tot oplevering. Ook wanneer het gaat om het verplaatsen van de afvoer.

Een toiletruimte tegenwoordig veel meer dan het kleinste kamertje: het is een statement en kan een geheel eigen uitstraling hebben!

Ongelimiteerde mogelijkheden

Wij leveren tevens de tegels, (randloze) wc potten, inbouwreservoirs en druktoetsgarnituur. U heeft bij ons alle keuze. Wij hebben altijd een eigen voorraad die u vooraf (op afspraak) kunt komen bekijken in onze showroom.

Uw complete toilet renovatie uitbesteden

Indicatie kosten wc renovatie

We zien vaak dat de kosten voor een wc renovatie worden onderschat, omdat het een relatief kleine ruimte is. Om die reden willen we dit graag vooraf toelichten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een totale wc-renovatie neemt al gauw enkele dagen in beslag. Hou er daarom rekening mee dat de kosten van een wc-renovatie start bij ongeveer 2.500,-

Dit is een totaalprijs inclusief materialen, werkloon en afwerking. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de gekozen materialen en de grootte van de ruimte.

Vraag een offerte aan

Binnen enkele werkdagen nemen we contact met u op