Badkamers & tegels

Toilet renovatie: dé specialist uit Friesland

Wilt u uw toilet laten renoveren? Dat is mogelijk! Wij zijn gespecialiseerd in toilet/wc renovatie, van demontage tot oplevering. Ook wanneer het gaat om het verplaatsen van de afvoer in betonvloeren, iets wat vaak wordt gezien als uitdaging. Wij werken door geheel Friesland vanuit het Friese Broeksterwâld.

Een toiletruimte tegenwoordig veel meer dan het kleinste kamertje: het is een statement en kan een geheel eigen uitstraling hebben! 

Demontage

Wij demonteren de bestaande toilet eigenhandig en voeren al het sloopafval netjes af en zorgen voor een schone start van uw toilet.

Installatiewerk

Het installatie- en timmerwerk in de toilet doen wij volledig zelf: van waterleidingen, de afvoer tot het elektra.

Montage

Wij monteren de tegels en het sanitair in uw nieuwe toilet. Tijdens de montage vallen alle puzzelstukjes op hun plaats.

Toilet renovatie Friesland

Onze kracht: toiletrenovatie! Vaak al klaar binnen 1 werkdag!

Wij leveren tevens de tegels, (randloze) wc potten, inbouwreservoirs en druktoetsgarnituur. U heeft bij ons alle keuze. Wij hebben altijd een royale eigen voorraad die u vooraf (op afspraak) kunt komen bekijken in onze showroom

Ik verzorg alle werkzaamheden zelf, dit zorgt voor scherpe prijzen en korte lijnen in de communicatie. Materiaal is vanzelfsprekend altijd van a-merken. Nuchter en Fries, zoals het hoort.

Wij werken met topmerken

Kosten wc renovatie

We zien regelmatig dat de kosten voor een wc renovatie worden onderschat, omdat het een relatief kleine ruimte is. Om die reden willen we dit graag vooraf toelichten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een toilet renovatie of wc renovatie start ongeveer bij 2.500 euro. Dit is inclusief uurloon, materiaal en het aanpassen van het installatiewerk. De prijs wordt grotendeels bepaald door de gekozen materialen, het aantal uren veranderd vrijwel niet bij duurdere materialen.

Van staand naar hangend toilet is altijd mogelijk!

Opbouw kosten toiletrenovatie

 • Tegels € 400,-

  Prijs gemiddeld per vierkante meter 50,00

 • Inbouw reservoir & toiletset € 600,-

  a-merk inbouwreservoir, toiletpot, bril, druktoets

 • Installatiematerialen € 400,-

  Leiding, buizen, hout, tegelstrips, lijm, kit, primer

 • Demontage en afvoer € 250,-

  De huidige toiletruimte demonteren en afvoeren

 • Uurloon € 850,-

  Ons uurtarief is 45 euro exclusief btw

 • TOTAAL € 2.500,-

  Een toiletrenovatie kost ongeveer dit bedrag. De kosten variëren afhankelijk van de gekozen materialen en het aantal vierkante meters. Uiteraard maken vooraf graag een sluitende offerte voor u klaar.

Toilet renovatie inspiratie:

Offerte aanvragen

Ik reageer binnen 24 uur op uw aanvraag, wilt u sneller reactie? Stuur dan gerust een WhatsApp bericht voor meer informatie.

Hoe werken we?

Doe de aanvraag

Doe een aanvraag via de website. Dit kan via het offerte formulier maar dit mag ook via Whatsapp. Ik zie de reactie graag tegemoet!

Inmeten op locatie

Ik kom langs om de huidige situatie te bekijken en alles in te meten. We bekijken en bespreken alle wensen en mogelijkheden en geven kosteloos advies.

Vrijblijvende offerte

Alle wensen worden uitgewerkt in een 3d tekening en een nette offerte. Uiteraard geheel vrijblijvend. Bij akkoord plannen we het graag in.

Inspiratie en kleurstijlen voor toiletten

Sand and pink​

Strakke zandkleur tegels met brushed black metal kranen. Een echte eye catcher de roze visgraat tegels 1 wand. Gecombineerd met staalkleur badmeubel.

Pluto warm antra oak

Zwart marmerlook met koperkleur kranen en urban eik badmeubel. Gecombineerd met een wit matte wandtegel.